Binnen de voedingsindustrie

De voedingsindustrie stelt op de dag  van vandaag zeer hoge eisen aan afgestemde oplossingen voor al hun logistieke doorgangen. Hosa Door Services weet als geen ander dat standaard oplossingen in veel gevallen niet bestaan. Bij iedere klant is iedere situatie uniek en behoeft maatwerk, welk volledig is aangepast naar de behoeftes maar vooral op de bestaande of geplande produktie of logistieke omgeving. Of het nu om vlotte en vooral veilige en betrouwbare logistiek gaat, temperatuur of klimaatscheiding, koelen of vriezen, compartimentering van zone's, dagelijks reinigen of het weren van insecten en bacteriën. Hosa Door Services kan voor iedere situatie gegarandeerde oplossingen bieden. Deze oplossingen op maat, komen tot stand met een keuze uit ons uitgebreide gamma hoogwaardige producten waarvan wij importeur of gecertificeert partner zijn en de reeds opgedane ervaringen hiermee. Wij hebben het leergeld al betaald voor u.

Besparingen

Wij zijn nauw betrokken bij nieuwbouwprojecten en engineren uw projekt van plan tot oplevering. Bovendien zijn wij er volledig op ingesteld om service en eventuele reparaties op al onze geleverde materialen uit te voeren maar ook op andere merken dan door ons geleverd. Ook kunnen wij kosteloos uw bestaande omgeving evalueren en u geheel vrijblijvend adviseren hoe deze te optimaliseren indien dit nodig zou blijken en we gaan dan altijd uit van investering versus rendement.

Energiebesparing staat vandaag de dag voorop maar duurzaamheid en betrouwbaarheid van de ingezette materialen zijn al net zo belangrijk. Hosa Door Services denkt met u mee en garandeert het door onze klanten beoogde resultaat en in veel gevallen zelfs nog meer. Wij hebben ons tot op de dag van vandaag steeds aangepast aan de huidige normen en reguleringen welke in elke industrietak afzonderlijk van kracht zijn. Door te anticiperen op deze continue evoluties, zijn we er ons van bewust dat we u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn waardoor uw investeringen steeds aan de nieuwste normen voldoen en optimaal zullen renderen.