Geheel Open constructie

Open constructie 

open constructie voor maximale Hygiene dankzij de geheel open constructie en het gebruik van hoogwaardige roest en reinigingsmiddel bestendige materialen, is de SR sensationeel als het aankomt op hyghiene. Een geoptimaliseerde afvoer van vocht wordt bekomen door het gebruikmaken van b.v. licht hellende vlakken en werkt daarmee beschermend voor contaminatie. Hoogste transparantie (open constructie) verzekert dat onzuiverheden en contaminatie direct herkend en gereinigd kunnen worden. Alle schuifdeuren van de SR serie zijn perfekt geschikt voor dagelijkse reiniging en voldoen aan de strengste hyghienevoorschriften.

SR series met frequentiegestuurde automatische aandrijving.

Perfekt voor iedere toepassing

Schuifdeuren uit de SR-serie kunnen optimaal en eenvoudig aangepast worden afgestemd op het inzetbereik. Naast diverse oppervlakte materiaaluitvoeringen, is er een zeer ruime keuze in uitvoerings opties. Na de volledige individuele configuratie van een SR deur, zullen alle wensen vervuld zijn.

Uitvoering manueel bediend met RVS deurblad.

Hoog bedieningscomfort

De SR loopt buitengewoon soepel en de bediening ervan benodigd zeer weinig kracht. Dit wordt mogelijk gemaakt door een zeer innovatieve constructie. U wenst een nog makkelijkere bediening, een nog betere performance en een geoptimaliseerde workflow? Dan kiest u voor de Automatische elektrisch aangedreven versie of een eenvoudige upgrade van een reeds bestaande manueel bediende SR.