Omdat iedere situatie anders is.

Als geen ander beseffen wij dat iedere omgeving en situatie anders is.

Bij iedere logistieke doorgang dient er derhalve rekening gehouden te worden met deze omgeving, het doel, het gebruik en intensiteit, bedieningen, beveiliging en bovenalal de verwachtingen van onze klanten.

Wij spreken dan ook nooit over standaardtoepassingen maar houden rekening met alle factoren. Op basis hiervan stellen wij u dan de meest geschikte oplossing voor met in veel gevallen zelfs nog een efficiëntere oplossing als de aanvankelijke verwachting. 

24/7 bereikbaar en tot uw dienst

Wij weten hoe belangrijk een snelle interventie kan zijn. Poorten en deuren welke niet meer openen of sluiten kunnen de logistieke stroom of normale doorgang verhinderen of kunnen produktieprocessen in het ernstigste geval geheel lam leggen. Vries of koeldeuren binnen de voedingsindustrie of retail welke in storing staan, kunnen bovendien ernstige energieverliezen, maar nog belangrijker, ongewenste temperatuursdalingen in de goederenstroom veroorzaken.

Hosa Door Services biedt u daarom een 24/7 interventie en storingsdienst met interventietijden binnen de 4 uur voor als het echt noodzakelijk is.


Ik wens een interventie

Wij checken gratis uw huidige doorgang

Maak gebruik van onze gratis situatiecheck! Hosa Door Services brengt vooraf alle huidige omgeving en gebruiksfactoren in kaart van uw al uw logistieke doorgangen en adviseert u op basis hiervan de best mogelijke oplossing, geheel afgestemd op uw unieke doorgangssituatie(s) dewelke efficiënt, snel, duurzaam, veilig en energiebesparend moet(en) zijn.


Controleer gratis of ik mijn huidige doorgang kan optimaliseren.

Wij brengen gratis de technische staat van uw poorten/deuren in kaart.

Maak gebruik van de duurzaamheidscheck! Hosa Door Services brengt de technische staat van iedere afzonderlijke industriële poort/deur in kaart maar ook uw laadkades en maakt daarbij inzichtelijk welke reparatiewerkzaamheden nodig zijn voor volledig herstel. Hiermee doet u aan kostenbeheersing en na volledig herstel aan kostenreductie middels jaarlijks professioneel onderhoud. Deze kostenbesparing is weer aanwendbaar voor investeringen of betekent extra winst. Informeer naar de mogelijkheden van dit duurzaamheidsplan waarbinnen o.a. het verlengen van de technische levensduur u extra financiële mogelijkheden geeft.


Ik wens een gratis en geheel vrijblijvende duurzaamheidscheck

Regelmatig en vakkundig onderhoud is essentieel

Het verlenen van onderhoud is een serieuze aangelegenheid. Met name intensief gebruikte omgevingen waarbinnen voeding wordt verwerkt en opgeslagen in verschillende temperaturen dienen minimaal eenmaal per jaar professioneel onderhouden te worden. Dit ter voorkoming van een kortere technische levensduur en zelfs risico’s voor mens, bedrijf en producten. Bijkomende voordelen zijn dat u voorrang krijgt bij nood- situaties en dat u geen kosten heeft aan arbeidsloon voor het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen gedurende de uitvoering van een onder-houdsbeurt.

Nalevergarantie onderdelen en enkel originele wisselstukken

Hosa Door Services gebruikt bij spoedreparaties en onderhoud uitsluitend originele fabrieksonderdelen welke nog minimaal 10 jaar leverbaar zijn na de aanschaf van uw poort of deur oplossing.

Uitgebreide garantie

Hosa Door Services biedt u jarenlange garantie in combinatie met een onderhoudscontract. Informeer bij ons naar de uitzonderlijke mogelijkheden.