Waar kan ik een interventie of service behoefte melden?

U kan ons altijd bereiken via telefoon, fax of per E-mail. U kan ook hier klikken en uw aanvraag kenbaar maken.

Hoe snel kan een monteur ter plekke zijn voor een storing?

Indien het echt zeer dringend is, kunnen wij dezelfde dag een interventietijd van 4-8 uur garanderen. 

In een normaal geval zal na voorafgaand overleg met u, een monteur van ons u daags nadien een bezoek brengen om uw storing te verhelpen.

Kan Hosa Door Services alle poorten en deuren herstellen?

Hosa Door Services herstelt en voert onderhoud uit op alle producten uit haar eigen gamma, maar ook op alle andere merken. Door de contacten met bijna alle producenten van poorten en deuren, kunnen wij snel aan eventuele wisselstukken geraken.

Met welke materialen herstelt Hosa Door Services poorten en deuren?

Hosa Door Services werkt uitsluitend met originele onderdelen en geeft dan ook garantie op deze onderdelen, om welke fabrikant van poorten of deuren het ook gaat.

Wat kan Hosa Door Services voor mij betekenen op het gebied van nieuwe materialen of installaties?

Hosa Door Services is importeur van 3 gerenormeerde Duitse fabrikanten wat betreft snelrolpoorten, Koel en vries schuif, draai, pendel en bedrijfsdeuren alsook de hoge druk luchtgordijnen.

Voor sectionaalpoorten, dockequipement, laadkades en brandpoorten,  zijn wij agent van enkele marktleidende fabrikanten.

Ook wandenbouw behoort tot de mogelijkheden, waarbij we onze zusterfirma Hosa NV, een marktleider op dit gebied, dan weer rechtstreeks kunnen betrekken.

Bovendien kunnen wij in veel gevallen energiebesparende combinaties maken met ons levergamma en kunnen wij voor iedere logistieke doorgang een gepaste oplossing aanbieden in iedere indusrietak met een specialisatie binnen de voedingsindustrie.

Wat kwaliteit en competatieve prijzen betreft, bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Maar vooral kunnen wij u ontzorgen en zijn wij in staat u gehele (nieuwbouw)projekt van A-Z te begeleiden en u te voorzien van deglijk door ervaring opgebouwd advies en u zo de juiste materialen te kunnen voorstellen.

Neem gerust eens een kijkje bij ons uitgebreide levergamma en maak voor uzelf uit waarmee we u van dienst kunnen zijn.